Гороскоп зачаття: як на вас впливає ваш другий Знак Зодіаку

14.12.2021, 16:00

Астрологи наголошують на важливості другого Знака Зодіаку — Знака зачаття. Характер людини визначає не тільки те, коли вона з'явилася на світ, але і те, коли почалася вагітність її матері. Варто завжди пам'ятати про джерела сили вашого Знака Зодіаку. Чим більше ви будете знати про те, якими рисами характеру наділив вас Всесвіт, тим легше вам буде йти по життю.

Чому важливо знати свій Знак зачаття
Справа в тому, що у кожного з нас є риси характеру, які визначаються основним Знаком Зодіаку. По ньому будуються гороскопи і доля. Але є другий, прихований Знак, про який мало хто замислюється. Саме він і наділяє нас деякими прихованими рисами характеру, талантами, сильними і слабкими сторонами.

Розрахувати другий Знак нескладно — для цього необхідно просто відняти дев'ять місяців від дати свого народження. Іноді виходить так, що вагітність триває не дев'ять місяців, а менше. Уточніть у своїх батьків, через скільки ви з'явилися на світ, щоб визначити другий Знак вірно.

Другий Знак — це також хранитель людини. Він оберігає нас від різних проблем і негараздів, виступаючи в ролі щасливого талісмана.

Вплив другого Знака Зодіаку
Овен. Якщо вас зачали при знаходженні Сонця в Овні, то ви надійно захищені від зневіри і смутку. Зірки наділили вас сильною інтуїцією і яскравою харизмою. Астрологи радять вам ділитися своїм позитивом з оточуючими.

Телець. Зачатим під час царювання Тельця Всесвіт дарує вміння правильно аналізувати будь-яку непросту ситуацію, високий інтелект і уважність. Телець допомагає людям досягати успіхів в кар'єрі.

Близнюки. Сила стихії Повітря наділяє зачатого в цей час малюка життєлюбством. Цей Знак Зодіаку пом'якшує характер людини, обдаровує її товариськістю, допитливістю і творчими здібностями.

Рак. Зачаття під час перебування Сонця в Раку означає, що людина буде більш енергійною, стійкою до конфліктів і негативних емоцій. Також Знак Рака робить людину більш дипломатичною. Фахівці сайту dailyhoro.ru радять таким людям частіше виступати за дружбу, дарувати оточуючим більше любові.

Лев. Зачатим під впливом Льва зірки допомагають не втрачати свою впевненість під вантажем сумнівів. Таким людям простіше дивитися на світ навколо, простіше знаходити мотивацію, обходити перешкоди, зберігати оптимізм.

Діва. Стихія Землі при зачатті дає людині неймовірну фізичну і моральну стійкість. У дитинстві вона допомагає людям старанно вчитися, а в дорослому житті — долати перешкоди і досягати цілей.

Терези. Вплив Терезів наділяє людину прагненням до безперервного руху вперед, любов'ю до світу, лідерськими якостями. Така людина буде дуже наполегливою.

Скорпіон. Люди, зачаті під Знаком Скорпіона, допитливі, схильні до подорожей і постійним пошукам нових вражень. Їм подобається все нове і незвідане.

Стрілець. Цей Знак Зодіаку наділяє майбутню дитину сміливістю, стійкістю і неймовірним оптимізмом. Це буде мудра людина, яка знає, коли варто сподіватися на інтуїцію, а коли —- на життєвий досвід.

Козеріг. Козеріг наділяє людину упевненістю, умінням прощати людей, справедливістю і психологічною стабільністю. Такі люди часто домагаються великих успіхів в кар'єрі.

Водолій. Зачаття в Знаку Водолія робить людей сентиментальними, обережними, послідовними. Їм чужа безпричинна агресія і образи. Вони вміють рахуватися з іншими і поважати чужі інтереси.

Риби. Зачатим під час царювання Риб властиві життєлюбність, чарівність, імпульсивність. Часом такі люди можуть бути дуже емоційними.

Читайте АСН в Google News