Щастя, удача або магія? Значення каблучок на пальцях у жінок і чоловіків

14.12.2021, 15:00

Ювелірні прикраси володіють сильною енергетикою і можуть багато розповісти про свого власника. Дізнавшись  про значення каблучок на кожному пальці, ви зможете визначити характер людини.

Багато людей вважають за краще носити каблучку на певному пальці і в більшості випадків пояснюють це зручністю. Насправді ж така ознака розкриває характер людини і навіть може розповісти про її минуле і подальшу долю. Детальніше про значення каблучок на пальцях у чоловіків і жінок вам розкажуть експерти сайту dailyhoro.ru.

Великий палець
Якщо представниця прекрасної статі вважає за краще носити прикрасу саме на цьому пальці, таким чином вона підкреслює внутрішню силу і чарівність. Найчастіше таким жінкам притаманні чоловічі риси характеру, цілеспрямованість і впевненість у собі. Деякі дами, які віддають перевагу надягати кільце на великий палець, дуже емоційні. Вони різко реагують на критику і часом здатні спровокувати конфлікт на порожньому місці.

Кільце на великому пальці у чоловіка говорить про те, що його володар впевнений в собі і має високу самооцінку. Прикраса підсилює енергетику свого господаря, надаючи йому наполегливості і сил. Якщо одружений чоловік одягає кільце на великий палець, таким чином він намагається підкреслити свою першість в сім'ї.

Вказівний палець
Жінка, яка вважає за краще носити каблучку на вказівному пальці, з народження наділена лідерськими якостями. У більшості випадків такі дами займають керівні посади або прагнуть до цього. Вони легко знаходять спільну мову з чоловіками і вільно почувають себе в чоловічій компанії. А ось у колі жінок вони часто відчувають дискомфорт, тому важко заводять подруг.

Якщо чоловік вважає за краще носити каблучку на вказівному пальці, це говорить про його цілеспрямованості. Такі представники сильної статі присвячують роботі більшу частину свого життя і не сильно засмучуються, якщо їм так і не вдається створити сім'ю. Багато з таких чоловіків ніколи не страждають від безгрошів'я і мають високий статус.

Середній палець
Носіння обручки на середньому пальці говорить про те, що представниця прекрасної статі хоче привернути до себе увагу, причому іноді робить це дуже своєрідно. Якщо від народження дама дуже скована, то за допомогою аксесуара вона намагається розкрити свою сутність і побороти внутрішні бар'єри. У більшості випадків такі жінки мають розвинену інтуїцію або навіть екстрасенсорними даром.

Якщо чоловік носить каблучку на середньому пальці, це говорить про наявність комплексів, які він ретельно намагається приховати від оточуючих. Зазвичай такі чоловіки дуже замкнуті, але, як тільки аксесуар виявляється на пальці, вони відчувають прилив упевненості.

Безіменний палець
Як у жінок, так і чоловіків каблучка на безіменному пальці говорить про сімейний стан. Однак якщо незаміжня жінка одягає прикрасу на безіменний палець, значить, вона на підсвідомому рівні хоче опинитися в статусі дружини. У деяких випадках кільце на цьому пальці означає, що його власниця боїться самотності і не впевнена в своїй привабливості.

Набагато рідше можна помітити кільце на безіменному пальці у чоловіка, не пов'язаного шлюбними узами. Якщо неодружений представник сильної статі носить кільце на цьому пальці, значить, вже на даний момент у нього є сильний емоційний зв'язок з жінкою. Однак це не говорить про те, що чоловік відчуває саме любовні почуття. Іноді це може бути ознакою прихильності до близької родички або подруги.

Мізинець
Каблучка на мізинці у жінки говорить про те, що його володарка - творча натура. Такі жінки дуже емоційні, схильні до мистецтва і з легкістю розвивають свої таланти. Якщо ж представниця прекрасної статі далека від творчості, але все одно вважає за краще носити кільце на мізинці, значить, їй властиве прагнення до популярності і суспільного визнання.

Носіння каблучки на мізинці вказує на те, що чоловікові постійно не вистачає підтримки. Незважаючи на те, що у власника прикраси може бути багато друзів, навіть в галасливій компанії він відчуває себе самотнім. Ці чоловіки рідко довіряють іншим людям і найчастіше покладаються на інтуїцію.

Читайте АСН в Google News