Зґвалтування 12-річної дівчинки в Миколаєві: справу відправили до суду

11.12.2018, 10:58

У Миколаєві завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом зґвалтування 12-річної дівчинки, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, в червні цього року троє молодих людей, перебувай у стані алкогольного сп'яніння, зґвалтували 12-річну у дворі одного з багатоквартирних будинків по вул. Соборній, після чого пограбували її.

Дії 18-річного зловмисника кваліфіковані за ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 185 КК України (зґвалтування малолітньої і крадіжка, вчинена за попередньою змовою групи осіб), дії 19-річного зловмисника - за ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 185 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої особи та крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Ще один фігурант злочину - 21-річний місцевий житель ховається від органу досудового розслідування, у зв'язку з чим його оголошено в розшук, а матеріали щодо нього виділені в окреме провадження.

Обвинувальний акт затверджений і направлений до суду для розгляду по суті. Зловмисникам за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News