Ніколи не зустрічайся з чоловіком, який не хоче зробити з тобою селфі

10.12.2021, 19:00

Ніколи не зустрічайся з чоловіком, який не може прямо зараз зробити з тобою селфі і викласти в соцмережу. Навіть якщо він говорить, що ненавидить соцмережі. Або що він не показує своє особисте життя в інтернеті. Тому що одного разу ти будеш голосно сміятися, коли побачиш купу фоток з підписами «я на роботі», «я і братушки», «я і мій коте», «я і моя дружина» ...

Хоча на останньому підписі ти, можливо, будеш плакати. Суть, звичайно, не в селфі і не в соцмережах. Суть в тому, що коли чоловік приховує тебе від усіх, то він також приховує всіх від тебе. І перш ніж вкладатися в такого чоловіка, краще сто разів подумати, чому відносинами з тобою не треба «світити».

Ніколи не пиши чоловікові, який більше трьох днів не цікавиться, як у тебе справи. Навіть якщо він дуже зайнятий. Або по життю «мовчун». Це у нас, у жінок, виникає сто тисяч теорій, чому він не пише вже п'ятий день. Звичайно, він зайнятий. Він обов'язково боїться відносин. Безсумнівно, у нього авторитарна мати...

Що ти там ще встигла надумати? У чоловіків все дуже буквально: якщо йому цікаво, як ти там, чи пам'ятаєш ти про нього, він запитає. Якщо він не питає, значить, у нього на порядку денному такого питання просто немає. Тут просто, як двічі два. Ти можеш собі уявити формулювання «він помер від голоду, тому що у нього було багато роботи»? Правильно, не можеш. Тому що якщо людина хоче їсти, вона знайде час схопити хоча б бутерброд. Так от якщо чоловік не голодний до спілкування з тобою, відчепися ти від нього зі своїми бутербродами.

Ніколи не борись за чоловіка з іншою жінкою. Навіть якщо він найкращий чоловік на світі. Навіть якщо ти його шалено любиш. По-перше, де це бачено, щоб корови через бика буцалися? Або кури через півня розборки влаштовували? Самою природою закладено, що це самці перед самкою красуються, вихваляючись своїм оперенням, голосом і силушкою.

А по-друге, коли це саме «по-друге» влазить в ваші відносини, значить, тебе порівнюють. Як порівнюють пральні машинки або пилососи в Яндекс. Маркеті за певним набором функцій. А там, де включається аналітичний підхід, місця серцю вже немає. І навіть якщо порівняння в цей раз буде на твою користь, завтра, повір, виберуть нову, більш досконалу модель.

Читайте АСН в Google News