Facebook вводить секс-цензуру

10.12.2018, 08:15

Одна з найбільших соцмереж світу Facebook вводить нові обмеження, пов'язані з питаннями обговорення сексу.

Так, згідно з новими правилами соцмережі, вводиться заборона на публікацію контенту, який спонукає до статевих контактів між дорослими, сприяє їм або був створений з метою організації і координації таких контактів". Також з 9 грудня не можна використовувати вирази сексуального характеру, які можуть розцінюватися як домагання.

У профілях соцмережі не можна буде публікувати не тільки фото еротичних танців, оголених тіл або масажу, а також повідомлення, які містять пошук або пропозицію сексу, секс-партнерів, чатів або листувань з сексуальним підтекстом. При цьому мова йде і про "неявне секс-домагання" - згадку статевого акту з висловлюваннями, які мають еротичний підтекст або з використанням секс-сленгу. Тобто виключені будь-які натяки з сексуальним підтекстом.

Раніше американський актор Джим Керрі зашифрованому послав засновника Facebook Марка Цукерберга в своєму Twitter. Керрі опублікував посилання на статтю The New York Times, яка присвячена кризі в Facebook і скандалам навколо нього, і доклав портрет Марка Цукерберга з підписом: «Ей, #Zuckerborg. Ми знаємо хто ти і ми бачили, що ти зробив».

Читайте АСН в Google News