Заступника міністра МВС «ДНР» засудять

29.10.2015, 12:30

У Донецькій області засудять заступника міністра внутрішніх справ «ДНР». Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

«Начальник кримінальної міліції Кіровського районного відділу Донецького міського управління ГУ МВС України в Донецькій області, в липні 2014 року перебуваючи у м. Донецьк, в той час коли він перебував під тимчасовим контролем представників терористичної організації «ДНР», отримав пропозицію стати одним із працівників силового блоку «ДНР». Тож, порушуючи присягу, міліціонер-зрадник прийняв пропозицію терористів і був призначений на посаду начальника Кіровського РВ ДМУ МВС «ДНР». Надалі, зрадника було призначено заступником Міністра внутрішніх справ «ДНР», - сказано в повідомленні.

Досудове розслідування завершено по кримінальному провадженню щодо 38-річного мешканця м. Донецька, який звинувачується у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній групі чи терористичній організації). Заступник міністра перебуває на території «ДНР» і працює на терористів. До суду передали рішення для заочного засудження.

Читайте АСН в Google News