Хочуть заібрати: 10 ознак привороту у чоловіків

17.06.2021, 21:00

Фахівцю в області езотерики не важко визначити привороженого чоловіка. Тим же, хто ніколи не стикався з впливом чорної магії, радимо звернути увагу на такі ознаки:

1. На початковій стадії привороту у чоловіка починає погіршуватися самопочуття. Він відчуває загальну слабкість, у нього паморочиться голова і мучить нудота. Ознаки дуже нагадують боротьбу організму з інфекцією, тільки замість вірусу організм намагається позбутися від чорної магії.

2. Починають загострюватися наявні хронічні захворювання, до яких згодом можуть додаватися нові хвороби.

3. Характер привороженого чоловіка змінюється кардинально. Сміливий і рішучий юнак раптом стає розгубленим і не здатним приймати рішення. Зникає життєрадісність і легкість, а їх місце займає дратівливість і пригніченість.

4. Помітити ознаки привороту можна і за мовою чоловіка. В його словах починає протягати незв'язність і плутанина, він говорить невпевнено, забуває, про що розповідав, часто затинається, а може і зовсім замовкнути посеред розмови.

5. Приворожений чоловік стає надмірно агресивним. Навіть якщо раніше він був чемним і ніжним, тепер починає часто впадати в істерику,  не може стримувати спалахи гніву. Причому злість охоплює всі його єство, після чого настає повне спустошення. Такий чоловік може впасти без сил і заплакати ридма.

6. До рідних і близьких людей заворожений чоловік поступово втрачає будь-який інтерес. Його більше не цікавлять сімейні справи і проблеми рідних людей.

7. У той же час не можна не відзначити сильного, можна сказати, хворобливого потягу до об'єкта обожнювання. Заради «коханої» ця людина готова буквально на будь-який вчинок.

8. Якщо своєчасно не забити на сполох, приворот повністю заволодіє людиною, і симптоматика різко зміниться. Стан організму прийде в норму, адже темні сили повністю заволодіють таким чоловіком. Причому самопочуття нормалізується так само раптово, як і погіршився.

9. Вдома чоловік буде скандалити і влаштовувати істерики. Але близькі люди поступово звикнуть до такої його поведінки. Ставати самим собою об'єкт впливу чорної магії буде лише в товаристві жінки, яка його приворожила. І навіть якщо його зв'язок на стороні набуде розголосу, це не зупинить його рішучості. Він розлучиться і піде до призвідниці привороту.

10. Однак жити в гармонії з жінкою, яка його приворожила, такий чоловік не зможе. Справжнього почуття кохання у нього не буде, а тому періодично він стане картати себе за слабкість і робити спроби залишити розлучницю. Але не знаходячи в собі сил справитися з чорною магією, знову буде повертатися до підступної спокусниці.

Часто в таких союзах у чоловіків починаються проблеми інтимного характеру, наприклад, знижується лібідо і розвивається імпотенція. А ще вони починають топити своє горе у вині або підсаджуються на наркотики. І ці негативні наслідки з часом лише поглиблюються.

Читайте АСН в Google News