Що допоможе збільшити прибуток? Фінансовий гороскоп на тиждень з 10 по 16 грудня

08.12.2018, 17:58

Астрологи повідомляють, що на тижні з 10 по 16 грудня багато Знаки Зодіаку зможуть досягти успіху. На цьому тижні нас очікує різкий перехід Меркурія із сузір'я Скорпіона в Стрільця. Меркурій відповідає за гроші, ділову активність, переговори, особисті та партнерські відносини. У Знаку імпульсивного Стрільця Меркурій може стати причиною негативних трансформацій в грошовій сфері: партнерства і союзи можуть руйнуватися, зустрічі - переноситися, а бізнес - приносити збитки. Щоб цього не відбувалося, астрологи пропонують «заглянути в майбутнє» або, іншими словами, глибше розібратися в хвилюючих питаннях і проаналізувати те, що відбувається.

Овен
Овнів чекає дуже хороша тиждень, адже Меркурій - їх антагоніст, і його ослаблена позиція їм на руку. Цей період підходить для перетворень і позбавлення від всього неефективного, особливо від негативних програм, що стопорить успіх. Фахівці сайту dailyhoro.ru рекомендують провести ревізію і постаратися замінити застарілі способи досягнення цілей на нові. Це дасть поштовх до розвитку. Вдала тиждень для грошових позик, причому можна як брати гроші в борг, так і давати. Астрологи радять розпланувати найбільш важливі справи на 13 - 16 грудня, коли вплив планет буде сприятливим.

Телець
На неділі, позначеній різким спадом енергетики Меркурія, у представників Тельця посилиться нестійкість в матеріальному секторі. З четверга аж до неділі можуть відбуватися раптові непорозуміння, які загрожують збити ритм і посприяти виникненню суєти в робочих справах. Астрологи радять Тельцям утриматися в ці дні від прийняття важливих рішень і стратегічного планування. Приготуватися варто до того, що протягом тижня доведеться різко і безкомпромісно міняти свої плани, підлаштовуватися під ситуацію. Зі значними ускладненнями зустрінуться Тельці, зайняті в сфері туризму і фінансів. Разом з тим наступний тиждень зодіаку - відмінний час для оформлення банківських кредитів на будь-які цілі.

Близнюки
Близнюки в період з 10 по 16 грудня можуть зіткнутися з негативними ситуаціями в роботі через зміну полярності покровительствующего їм Меркурія. Астрологами рекомендовано приготуватися до того, що всі рішення та ідеї в цей період будуть схильні до критики керівництва, партнерів або клієнтів. Також корисно прислухатися до порад авторитетних осіб. У четвер, п'ятницю і суботу Близнюкам варто розраховувати тільки на власні сили, тому, бажаючи домогтися успіху, доведеться заздалегідь виявити ризики, перш ніж переходити до активних дій.

Рак

З 10 по 16 грудня Юпітер буде посилено в сузір'ї Стрільця. В цей час Раки можуть відчути прилив сил, емоційний і духовний підйом, що бажано використовувати для досягнення поставлених цілей. У той же час астрологи не радять займатися важкою і кропіткою роботою, починати просування свіжих ідей і приймати важливі рішення на роботі, не порадившись з керівництвом. Справа в тому, що досвіду і кваліфікації може не вистачити для вдалого завершення цих справ. Все це може негативно позначитися на успіху і репутації. Вплив Юпітера допоможе пробити собі дорогу в творчих професіях, і саме тому астрологи радять Ракам шукати в своїй роботі креативне начало і удосконалити методи роботи. Це допоможе збільшити фінансовий потік.

Лев
Незважаючи на позитивний вплив Сонця, перебуває в Знаку Стрільця, у типових Львів можуть виникнути труднощі в роботі і зрости ризики грошових збитків. Справа в тому, що наступний тиждень - досить несприятливий період для грошової сфери. Бажано прораховувати різні варіанти, не брати участь у фінансових спекуляціях і авантюрах, особливо в середу, суботу та неділю. 12, 15 і 16 грудня Сонце зустрінеться в аспекті з Плутоном, Місяцем і Венерою, що може стати причиною азартність і привести до сумних наслідків. Чи не кращі дні для кредитування, великих покупок, передачі грошей в борг.

Діва
Дев чекає досить проблемна тиждень. Вплив покровителя Меркурія в четвер стане різко негативним через перехід в Знак Стрільця, що може викликати конфлікти в стосунках з діловими партнерами, клієнтами і начальством. На щастя, сильною стороною Дев вважається вміння знаходити підхід до людей. Астрологи радять проявити дар переконання і здатності дипломата, щоб тонко і успішно повернути ситуацію в потрібне русло. Порушення даних раніше обіцянок може спричинити збитки і поставити під удар кар'єру. Покупки на цьому тижні будуть проходити вкрай напружено, що може привести до подразнення. Зате добре пройде навчання і підвищення кваліфікації.

Терези
Терезам на цьому тижні бажано більше часу приділяти роботі і фільтрувати інформацію. Активізація Венери і Меркурія (енергетика обох планет забарвлена ​​впливом Скорпіона) пов'язана з надходженням неправдивих відомостей. Астрологи рекомендують вчасно розпізнати і відкинути недостовірну інформацію, використовуючи свою інтуїцію. В іншому випадку можливі збитки, шарлатанство, обман, зрада. В іншому тиждень складається досить вдало з точки зору зростання доходів. Представники цього Знака можуть досягти успіху як у справах, так і на робочому терені. Фізичний стан дозволить протягом усього тижня витримувати підвищені навантаження, не знижуючи при цьому якість своєї роботи. Вихідні дні можна використовувати для вибору і покупки подарунків на Новий рік.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи прогнозують напружену тиждень. Завдяки впливу Юпітера зростуть амбіції і рівень доходу, однак разом з ними виростуть потреби і витрати. Головним завданням тижні стане збереження матеріального балансу. Важливо постаратися, щоб рівень витрат не перевищив прибуток. Бажано утриматися від спекулятивних угод. Астрологи не радять підписуватися на сумнівні акції. Не варто впадати у відчай, якщо грошей недостатньо, краще спробувати знайти підробіток, але не шукати легкі гроші. Дотримуючись ці рекомендації, Скорпіони зможуть подолати всі перешкоди на шляху до успіху.

Стрілець
Наступний тиждень укупі з впливом Юпітера, що здійснює транзит в Знаку Стрільця, сприяє творчій реалізації особистості. Ініціатива посприяє успіху в грошах і процвітання. Вдалий час для вдосконалення методів роботи і пошуку нових джерел заробітку. Завдяки посиленому впливу планети-покровителя Стрільців чекає приголомшливий успіх за умови правильної розстановки пріоритетних цілей. Поза нереальне і химерне, до чого найчастіше прагнуть Стрільці, може привести до розчарувань і збитків. Астрологи радять представникам цього Знака відточувати майстерність, підкорювати нові кар'єрні вершини і бути рішучіше. Досвід, ініціатива, здорові амбіції і розсудливість в роботі підвищать успішність у фінансовому секторі.

Козеріг
Вплив Сатурна в Козерозі забезпечить представникам цього Знака успіх в грошовому секторі. Козероги будуть наділені даром передбачення, що дозволить їм успішно обходити складні ситуації і приймати свідомо вірні рішення. Розраховувати на високий прибуток не варто, зате з'являться шанси зміцнити фінансове становище. На цьому тижні мислення Козерогів орієнтоване на перспективу, на пошуки і впровадження тих ідей, які для оточуючих стануть актуальними набагато пізніше. Корисно займатися плануванням, розстановкою цілей на майбутній рік. Період пов'язаний з активізацією заздрісників і енергетичних вампірів, які протягом тижня будуть переслідувати Козерогів, тому астрологи радять заздалегідь захиститися від чужого втручання і негативної енергетики.

Водолій
Астрологи рекомендують Водоліям притримати амбіції і реалістичніше дивитися на речі. Період з 10 по 16 грудня відзначений спадом активності Меркурія, що може бути пов'язано з переоцінкою своїх сил і можливостей. Непослідовність і необачність в рішеннях і діях приведуть до збитків. Великі покупки і робота з великими грошима також пов'язані з підвищеними ризиками. Зусилля, працьовитість і терпіння - ось що потрібно представникам цього Знака в середині грудня для досягнення успіху і зміцнення фінансового становища. Тільки не слід сподіватися на удачу: поки ще рано думати про свята і відпочинку, особливо якщо є маса недоробок і грошових проблем. 

Риби

За гороскопом Риб чекає не найвдаліша тиждень для кар'єри. Ініціативи та прагнення можуть раз у раз натикатися на опору, викликані посиленим впливом антагоніста Сатурна. Ігнорування проблем і думки керівництва, а також прагнення робити все по-своєму може привести до матеріальної нестійкості. Астрологи радять виховати в собі старанність і дисципліну. В іншому середина грудня багата на зміни і придбання. На цьому тижні Риби можуть сміливо здійснювати покупки і не боятися витратити лишку. Відмінний період для покупки квартири, автомобіля, подарунків близьким, путівки за кордон і виплати кредиту. На останньому пункті бажано зробити особливий акцент.

Читайте АСН в Google News