Як зробити чорну кішку, яка перебігла дорогу, символом удачі

09.12.2021, 12:30

Багато забобонів попереджають про невдачі і біди, однак погане пророкування не повинно ставати приводом для смутку. Відомі всім прикмети про чорних кішок, які обіцяють біду, можна нейтралізувати.

Чорна кішка переходить дорогу до біди. Чекати, що неприємності будуть переслідувати вас на кожному кроці, не варто. Експерти рекомендують виконати дві прості речі: не переставати бути оптимістами і скористатися мудрими порадами наших предків. Це допоможе уникнути труднощів, які в більшості випадків люди притягують самі, починаючи думати про те, що погане обов'язково трапиться з ними найближчим часом.

1. Ви поспішаєте на роботу, вже майже запізнилися, і тут чорна кішка перебігає вам дорогу. Вашому обуренню немає меж, ви зупиняєтеся і починаєте міркувати, як би обійти раптову перешкоду і запобігти біді. Так, неприємності відбудуться, якщо ви вирішите обійти цілий квартал, встигнете і отримаєте догану. Набагато простіше виконати простий обряд - плюньте три рази через ліве плече і скажіть:

«Кішка чорна, дорогу перебігає, погане з собою забирає».

Ось і все, що від вас вимагається. Спокійно продовжуйте свій шлях і вірте, що з вами не трапиться нічого поганого.

2. Ви їдете по дорозі, і знову чорна кішка мчиться стрілою, перерізаючи шлях подібно блискавці. Ви зупиняєтеся і шукайте шляхи об'їзду. За вами поступово збирається пробка, ви спізнюєтеся, нервуєте і думаєте про неприємності. Не варто йти на такі жертви. Краще киньте слідом тварині монетку зі словами:

«Від біди відкуповуюсь».

Читайте АСН в Google News