"Винахідливий" онук організував пограбування пенсіонерів в Черкасах

04.12.2018, 07:30

У Черкасах правоохоронці затримали групу зловмисників, які вчинили розбійний напад на квартиру пенсіонерів. Ними виявилися четверо місцевих жителів, а в ході слідства поліцейські з'ясували, що організатором нападу був онук потерпілих.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні.

Згідно з даними правоохоронців, раніше в відділ поліції звернулися пенсіонери з повідомленням про розбійний напад. Вони розповіли правоохоронцям, що близько другої години ночі, коли вони відпочивали, до них в будинок увірвалися невідомі чоловіки. Нападники почали бити і душити господарів, вимагаючи гроші. Постраждалі віддали зловмисникам понад 5000 гривень і золотий ланцюжок з хрестиком. Отримавши бажане, нападники втекли.

Пізніше правоохоронці встановили особи нападників і організатора нападу. Останнім виявився онук літньої пари, який притягнув до скоєння злочину своїх знайомих.

Всіх учасників нападу затримали. Їм вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого частиною 3 статті 187 (розбій) ККУ. Трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, поки вирішується питання про обрання запобіжного заходу останньому учаснику розбійного нападу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що в місті Южноукраїнськ Миколаївської області на дівчину напав невідомий з ножем і спробував перерізати їй горло.

Читайте АСН в Google News