Відкрийте новий секрет сердечних перемог: любовний гороскоп на 30 листопада

29.11.2021, 19:00

30 листопада зірки на рідкість прихильні до сміху, жартів, нічого не значущої балаканини і інших нехитрим, але щирим проявам почуттів. Природність – секрет любовних перемог завтра. Будьте простіше, і особи протилежної статі до вас обов'язково потягнуться.

Овен

Влаштуйте собі 30 листопада День Свободи від Турбот. Відкладіть усі ваші проблеми особистого і не тільки життя на невизначене майбутнє: нехай самі як-небудь вирішаться, і поживіть хоч трохи собі на втіху. Благо в цей день ви зможете віддатися лінощам без якихось трагічних наслідків.

Телець
У п'ятницю для вас день знахідок. Краще будь-якого пошукача ви будете знаходити не тільки втрачені ручки, олівці і гудзики, а й улюблених і люблячих вас людей. Причому у великих кількостях, настільки великих, що до вечора ви навіть почнете думати про те, як би всі ці скарби втратити назад.

Близнюки
У цей день ввечері вас довго і наполегливо хтось буде виводити на сварку. Не піддавайтеся на дешеві провокації! Ведіть себе, як ні в чому не бувало, і від вас незабаром залишаться позаду. Займіться краще чимось з дітьми. Допізна засиджуватися не радимо – є небезпека заробити безсоння.

Рак
30 листопада зірки рекомендують вам трохи побути параноїком і тисячу разів все перевірити чи перевірити ще раз. Особливо стосуватися це буде ваших відносин з вашою коханою людиною, тому що саме в цьому аспекті буде особливо страшно допустити помилку. Занадто дорого потім доведеться за неї розплачуватися.

Лев
У п'ятницю вам не варто довіряти на сто відсотків будь кому, навіть вашій коханій людині. 99,9 – будь ласка, по хоча б соту частину відсотка залиште собі: вона додасть вам загадковості і недоступності, які так приваблюють представників протилежної статі.

Діва

У цей день може значно змінитися стиль відносин з вашою коханою людиною. Точніше, змінюватися він почав давно, просто завтра ви усвідомите це особливо виразно. Швидше за все, з цими змінами просто доведеться змиритися. Бо повернути все на круги своя, на жаль, не в ваших силах. Але не турбуйтеся заздалегідь: все що не робиться, все на краще!

Терези
30 листопада вашій коханій людині може бути холодно, причому навіть не душевно, а фізично. Ваше завдання – його обійняти, запропонувати йому теплий светр або поділитися з ним своєю курткою. Головне самому потім не захворіти, інакше наступна можливість зігріти дорогу вам людину випаде нескоро.

Скорпіон

У п'ятницю ви будете довіряти вашій коханій людині на двісті відсотків, навіть якщо він нічим такої довіри заслуговувати не буде. Постарайтеся проте не перестаратися в цій нелегкій справі, щоб потім не розчаровуватися і не докоряти собі за подібну необачність.

Стрілець
У цей день ваша кохана людина зізнається в тому, що йому, виявляється, ніколи не подобалася в представниках протилежної статі якась якість, яка буйним цвітом цвіте в вас, і лише ви змусили його подивитися на цю саму якість по-іншому. Можете бути вдоволені.

Козеріг
Щастя в простому. По суті, все, що відбувається з вами – це маленьке диво, до якого ви настільки звикли, що зовсім його не помічаєте. А дарма. Вже 30 листопада всі може змінитися настільки, що ви будете з ностальгією згадувати завтрашній день. Цінуйте прості чарівні речі, що оточують вас. Цінуйте вашу кохану людину. Цінуйте.

Водолій
П'ятниця виявиться досить екстремальною і складною в плані виживання ваших почуттів і відносин з вашою коханою людиною. Начебто ви йдете по лезу бритви, і кожен невірний крок загрожує вам і вашим відносинам загибеллю, падінням, крахом.

Риби
Цей день треба провести удвох під покровом вікового дерева, слухаючи спів птахів. Напружена ситуація з деревами, птахами і можливістю кудись поїхати? Ну хоч поруч з горщиком герані один одного за руки п'ять хвилин потримайте – це щось ви можете собі дозволити?

Читайте АСН в Google News