Скандал на "Битві екстрасенсів". За вихід у фінал просили 500 тисяч

29.11.2018, 17:52

Майже 500 тисяч рублів нібито вимагають організатори російського шоу "Битва екстрасенсів" на каналі ТНТ за вихід у фінал. Зі скандальними викриттями виступив один з колишніх учасників проекту. Телеведуча Дана Борисова, яка стала героїнею випробування "Містер Х", ділячись своїми враженнями, назвала деяких учасників аферистами.

Тепер аферистами називають самих організаторів. Колишній учасник "Битви екстрасенсів" на умовах анонімності розповів журналістам про спосіб потрапити до фінальної трійки. За його словами, це коштує майже півмільйона рублів.

"На етапі кастингу і відразу після підписання угоди про нерозповсюдження інформації мені запропонували купити участь і ведення за проектом. Це був четвертий сезон, і тоді вартість становила 450 тисяч. Тобто півмільйона - і ти у фіналі ще на етапі кастингу", - повідомив екс-учасник. Він вважає, що на сьогоднішній день сума збільшилася, пише видання "ВокругТВ".

За словами колишнього учасника шоу "Битва екстрасенсів", перед випробуваннями продюсери добувають потрібну інформацію, яку редактори потім передають гравцям. Чи були на шоу за весь час його існування справжні екстрасенси, джерелу сказати важко.

Учасники з паранормальними здібностями в шоу "Битва екстрасенсів" дійсно є. Однак з кожним роком їх стає все менше. Приблизно з 10-го або 12-го сезону їхнє число звелося до нуля, наводить видання слова психіатра-криміналіста, колишнього експерта шоу "Битва екстрасенсів" Михайла Виноградова.

Читайте АСН в Google News