Зеленський уперше прокоментував свій рейтинг президента

18.11.2018, 15:28

Відомий український шоумен і лідер «95 Кварталу» Володимир Зеленський вперше прокоментував результати соцопитування, за результатами якого він виходить у другий тур президентських виборів, поступиться президентським кріслом лідерові партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

«У мене друга, у Тимошенко - перша, боротися так боротися, хороша така бійка. Але я як справжній чоловік просто зобов'язаний пропускати жінку вперед», - сказав Володимир Зеленський.

При цьому Зеленський заявив, що рішення про свою участь у виборах президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року, він залишає на майбутнє. «У кожного повинні бути свої таємниці. Залишимо це на майбутнє, в будь-якому випадку, це тільки моє рішення», - підсумував шоумен.

Нагадаємо, 13 листопада Київський міжнародний інститут соціології, Центр Разумкова та соціологічна група «Рейтинг» провели спільне опитування, за результатами якого за Юлію Тимошенко готові проголосувати 20,7% опитаних, за Зеленського віддадуть свої голоси 11,4% респондентів, за Петра Порошенка тільки 10,3%. Також повідомляється, що якби Юлія Тимошенко і Володимир Зеленський пройшли до другого туру президентських виборів, то виграла б Тимошенко. А якщо б у другий тур пройшов Петро Порошенко і Володимир Зеленський, то перемогу святкував би Зеленський.

Читайте АСН в Google News