Задзвенів на весь Сінгапур. Путіна змусили пройти через рамку металошукача

15.11.2018, 07:36

Російського президента Володимира Путіна примусили пройти через рамку металошукача всупереч звичайній практиці перед самітом АСЕАН в Сінгапурі, пише "Комерсант".

Як зазначає видання, Путін приїхав на саміт в торгово-виставковий центр Suntec і хотів пройти повз рамку, проте охоронці перенаправили його.

Видання назвало це унікальною ситуацією, так як для будь-якого міністра або президента зазвичай відкривають додатковий прохід, який "завжди є і відгороджений якимись стовпчиками".

"Президента Росії зобов'язали пройти крізь рамку, і мабуть, не випадково. Адже Володимир Путін задзвенів. Якщо до цього я все це бачив, то тепер почув", - зазначив журналіст видання Андрій Колесников.

Раніше повідомлялося, що епохальне фото з Франції, де зустрілися 80 лідерів країн світу, щоб вшанувати 100-річчя з дня закінчення Першої світової війни, підірвало Мережу. На ньому зі спини відображена дрібна фігура президента Росії Володимира Путіна, який йде до групи з Трампом і Макроном. Навіть незважаючи на те, що Путін перебуває ближче до фотографа, він все одно здається набагато більш меншого зросту і статури.

Читайте АСН в Google News