У Херсоні жінка торгувала секс-послугами подруги за 800 грн на годину

14.11.2018, 20:15

У Херсоні 33-річна місцева мешканка організувала "бізнес" з надання інтимних послуг своєю 28-річною подружкою-повією, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції регіону.

"Звідниця і сама надавала послуги. Годину своєї "роботи" жінки оцінювали в 800 гривень. Частину цієї суми звідниця забирала собі за посередництво. Оперативники викрили звідницю і повію в орендованій квартирі, де вони за винагороду надавали одному клієнту послуги сексуального характеру", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, "сутенерша" знаходила клієнтів в Інтернеті на сайтах знайомств. Таким же способом вона познайомилася зі своєю підопічною, з якої вони відправляли свої фото в особистому листуванні з чоловіками. Зустрічі організовувалися в орендованих квартирах.

"Сутенерша" раніше притягувалася до адміністративної відповідальності за заняття проституцією в Києві. Ніхто з жінок офіційно ніде не працює. За фактом інциденту відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.302 Кримінального кодексу України "Створення або утримання місць розпусти і звідництво" (карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк). Також по відношенню до жінок складено адміністративні протоколи за заняття проституцією.

Раніше в Києві було викрито злочинну групу, учасники якої тривалий час займались сутенерством.

Читайте АСН в Google News