Жахливе ДТП на трасі "Київ - Чоп": загинув відомий спортсмен

14.11.2018, 19:32

Двоє людей, один з яких - відомий спортсмен, загинули 14 листопада в результаті аварії на трасі "Київ - Чоп" при зіткненні автомобіля Citroen з вантажівкою, повідомляє ГУ Нацполіціі в Рівненській області.

"Відомо, що на автодорозі між селами Гаї-Лев'ятинські і Крупець 26-річний житель Острозького району, відомий український спортсмен, за попередньою інформацією, водій автомобіля Citroen, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 30 -річного жителя Чернівецької області", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що в результаті ДТП водія фургона доставили до медзакладу у важкому стані. У салоні фургона знаходилося ще двоє пасажирів: батько водія, 50-річний житель Острозького району та 33-річний спортсмен з Тернопільщини. Вони отримали травми, несумісні з життям.

За даними ЗМІ, загиблий спортсмен - чемпіон світу з армспорту Андрій Пушкар. Він є заслуженим майстром спорту України (2006), багаторазовим чемпіоном України, Європи та світу.

У минулому місяці відома українська актриса гумористичного шоу "Дизель шоу" Марина Поплавська загинула в ДТП під Києвом.

Читайте АСН в Google News