В Ічні на військовому арсеналі виявили безпілотник

13.11.2018, 19:52

На технічній території військового арсеналу в Ічні Чернігівської області виявлено безпілотник, повідомила прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

"На технічній території військових складів в місті Ічня виявлений квадрокоптер "Фантом". Безпілотний літальний апарат знаходився на землі біля одного зі сховищ. Після попереднього огляду зовнішніх пошкоджень не виявлено. БПЛА переданий співробітникам Служби безпеки України, проводяться слідчі дії", - йдеться в повідомленні .

У Генштабі нагадали, що будь-які БПЛА над військовими частинами і розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами і арсеналами або на підльоті до них будуть знешкоджені засобами РЕБ або збиті без попереджень, а причетні до таких інцидентів особи - будуть затримуватися і притягуватися до відповідальності відповідно до законодавства України.

У минулому місяці поблизу Ічні на складах з боєприпасами сталися вибухи. Були евакуйовані більше 12,5 тисячі осіб. За однією з версій, вибухи стали наслідком диверсії.

Нагадаємо, 4 листопада українські військові перехопили в забороненій зоні біля одного з арсеналів ЗСУ невідомий безпілотник.

Читайте АСН в Google News