Не була готова до натиску. Приходько пояснила, чому оскандалилася на ТБ

13.11.2018, 19:17

Співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно заявила про завершення творчої кар'єри і долучилася до партії Юлії Тимошенко «Батьківщина», пішла з ефіру на "5 каналі", тому що не була готова "до такого натиску". Про це колишня співачка написала на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося раніше, Приходько пішла з прямого ефіру «5 каналу», не витримавши незручних запитань журналістки Яніни Соколової, яка ловила Приходько на завчених фразах.

"Хочу сказати, що раніше я вже брала участь в зйомках цієї програми «Рандеву» і була налаштована на конструктивний діалог. Звичайно, я розуміла, що цей канал належить пану Порошенку, а я перебуваю в команді Юлії Тимошенко. Але тим не менше, була впевнена , що ефір буде побудований на взаємній повазі, і повазі до моїх політичних партнерів", - заявила Приходько, пояснюючи свій відхід з прямого ефіру.

За її словами, вона "не була готова до такого натиску на адресу Юлії Тимошенко".

"Питання були побудовані так, щоб в першу чергу принизити людину, якої не було в студії, і маніпулювати інформацією. Відверто кажучи, я не очікувала такого підходу і розгубилася. Головний висновок, який я зробила після мого першого ефіру з політичним підтекстом, полягає в тому, що пан Порошенко і його команда, використовуючи всі свої інформаційні можливості, і далі будуть вести свою брехливу і підлу гру", - вирішила екс-співачка.

Читайте АСН в Google News