Прикмети на новій роботі: що обіцяє прибуток, а що - невдачі

12.11.2021, 08:45

Щоб уникнути неприємностей на роботі, необхідно бути уважнішими до знаків долі. Завдяки перевіреним прикметам ви дізнаєтеся, які події обіцяють удачу і гроші, а які попереджають про поразки.

Прикмети про нову роботу

Зміна роботи — дуже важлива подія. Людина, яка вперше опинилася на новому робочому місці, як правило, будує грандіозні плани і сподівається на успіх. Однак деякі дії і знаки долі можуть перекреслити ваші надії.

Якщо ви прийшли на нове робоче місце перший раз, постарайтеся поводитися спокійно. Не варто відразу ж розпитувати колег про нову роботу, розповідати про своє життя і цікавитися життям інших співробітників, інакше ви віджахнете від себе удачу.

Придбати візитки в перший робочий день — до втрати роботи або догану.

Якщо в перший тиждень на новій роботі ви розбили дзеркало — це поганий знак. Ймовірно, скоро вам доведеться шукати нову роботу.

Якщо до вас в кабінет влетів голуб, це обіцяє вам удачу. Незабаром ви зможете отримати розташування начальника і колег, а можливо, навіть підвищення.

Якщо в кутку вашого кабінету сидить павук, не варто виганяти незваного гостя. Народні прикмети говорять, що ця комаха обіцяє щастя й удачу. А значить, на новому робочому місці ви зможете домогтися кар'єрних успіхів.

Якщо в перший же робочий день ви змушені сидіти за столом звільненої людини, для початку обризніть його святою водою. В іншому випадку вас чекає доля попереднього працівника.

Якщо ви перебуваєте в окремому кабінеті, намагайтеся, щоб двері завжди були зачинені. Залишаючи кабінет відкритим, ви ризикуєте впустити неприємності і невдачі, та й серед співробітників можу опинитися заздрісники, які можуть навести на вас пристріт або порчу.

Якщо дорога на нову роботу була швидкою, значить, ваша діяльність допоможе вам досягти кар'єрних вершин. Якщо ж по дорозі ви постійно стикалися з перешкодами, ймовірно, на новому місці вам буде дуже важко.

Читайте АСН в Google News