Бойовики терміново забороняють українські телеканали

27.10.2015, 11:49

Очыльники терористичних організацій на території окупованих районів Донбасу вживають екстрених заходів щодо «протидії українськый пропаганді». Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук.

За його словами, «міністерство інформації, друку та масових комунікацій «ЛНР» провело моніторинг аналогових каналів телебачення, а також кабельних провайдерів, які транслюються на окупованій території Луганської та Донецької областей.

«В результаті моніторингу виявлено ​​трансляцію українських телевізійних каналів: К1, К2, EVRO NEWS, М1, ДОНБАС (Антрацит, Красний Луч), Перший Національний (Алчевськ), ЛОТ (східні квартали Луганська, Станично-Луганський район). На думку ватажків «ЛНР», зазначені телеканали здійснюють «проукраїнську пропаганду» і «дискредитують» терористичні організації «ЛНР-ДНР», - написав Тимчук.

Він також зазначив, що ватажки бойовиків ухвалили рішення про сувору заборону кабельним операторам транслювати будь-які українські телеканали. Одночасно «радою міністрів ЛНР» направлено лист до Мінкомзв'язку РФ із проханням встановити на території «ЛНР/ДНР» додаткових потужних телевізійних передавачів з метою трансляції російських телеканалів на частотах, за якими транслюється українське ТБ.

Читайте АСН в Google News