Найбільш щасливі і нещасливі чоловічі імена

29.10.2018, 15:35

Езотерики кажуть, що найщасливіші чоловічі імена:
Олександр, Олексій і Анатолій

Всі ці імена знаходяться на першому місці в рейтингу найбільш щасливих. Чоловіки з цими іменами наділені особливою силою, як фізичною, так і моральною. Більшість із них сильні духом і здатні досягти значних успіхів, якщо, звичайно, не будуть втрачати можливості, які дає їм сама доля.

Іван
Ім'я Іван також можна назвати один з найщасливіших. Власникам цього імені пощастило мати дуже сильного ангела-хранителя. Саме завдяки йому вони легко долають навіть серйозні труднощі, адже у них є захисник, який допомагає і оберігає від неприємностей.

Микола
Власників цього імені теж можна віднести до щасливих людей. Ім'я наділене сильною енергетикою - це вона допомагає цим чоловікам завжди бути попереду всіх і домагатися намічених цілей. Сила характеру і вміння знаходити спільну мову з людьми дуже допомагають їм у житті.

Олег і Михайло
Володарі цих імен мають сильних небесних захисників. Ангели-охоронці допомагають їм у всьому, іноді навіть виникають такі ситуації, коли їм дивом вдається уникнути неприємностей. Може здатися, ніби їх хтось веде за собою і направляє, підказуючи правильний шлях і оберігаючи від бід.

Нещасливі чоловічі імена
Ярослав, Станіслав, Борис і Богдан.
Ярослав з народження знаходиться під впливом енергії агресії імені, вона буде керувати ним в усе життя і часто заважати в особистих відносинах і кар'єрі. Станіслав через вплив імені стає імпульсивним, йому складно контактувати з людьми. Богдан буває занадто сильно пов'язаний з матір'ю, що може перешкодити в дорослому житті. Все життя Бориса буде наповнене труднощами, які йому доведеться долати.

Читайте АСН в Google News