18-річний студент помер через те, що постійно їв локшину швидкого приготування

18.10.2018, 16:10

18-річний тайванець щодня на ніч готував собі цю шкідливу страву, коли сидів годинами над підручниками заради вступу до ВНЗ своєї мрії, передає World of Buzz. Але у нього почалися такі симптоми, як здуття живота, нудота і біль у животі. У лікарні нещасному діагностували рак шлунка останньої стадії. Через рік він помер.

Онкологи закликають скоротити споживання ковбас, копченого м'яса, маринованої їжі і локшини швидкого приготування, оскільки ці продукти провокують рак. Лікарі кажуть, що пацієнти з раком шлунка зазвичай ігнорують дрібні симптоми на ранній стадії, і їх стан часто помилково діагностуються як гастрит.

Саме з цієї причини 80% пацієнтів ыз раком шлунка вже знаходяться на останній стадії, коли діагностують пухлину.

Читайте АСН в Google News