У Раді поповнення. Одна з красунь-депутаток вагітна від колеги

16.10.2018, 18:41

Незабаром у народних депутатів з Верховної Ради Олени Кошелевої і Давида Макар'яна народиться дитина, пише "Країна". Олена Кошелєва з Радикальної партії - вагітна від Давида Макар'яна з БПП. Сьогодні фотокореспондентам вдалося сфотографувати вже невеликий кругленький живіт майбутньої мами.

Про те, що 28-річна Олена Кошелєва знаходиться в романтичних стосунках з колегою по парламенту ми першими повідомили ще в травні. Тоді Олена і 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі.

"Часто в парламенті вони обідають разом, ходять пити каву. Це ж не просто так? Цілком ймовірно, що і в Туреччині були разом", - розповіда "Країні" джерело з оточення Макар'яна.

Трохи пізніше сама Кошелева підтвердила інформацію в інтерв'ю "Світського життя". Олена запевнила, що міжфракційна любов буває: "Любов існує в будь-якому випадку, в будь-якому прояві". За її словами, з Давидом вони разом не так давно: "Але не думаю, що саме це важливо для любові, наскільки давно".

Але, швидше за все, в світлі вагітності Кошелевої, питання шлюбу таки виявиться на порядку денному. "Вона була дуже щаслива, коли дізналася про те, що чекає малюка. Весілля, напевно, буде", - говорить джерело з оточення Олени.

І якщо для Кошелевої - це буде первісток, то у Давида вже є дочка. Він перебував у цивільному шлюбі з Наталією Капашіловою, яка 4 роки тому народила від нього дівчинку Дану.

Читайте АСН в Google News