Гарні "калачі"! Волочкова опустилася до реклами китайських підробок

15.10.2018, 13:15

Балерина Анастасія Волочкова опублікувала у своєму акаунті Instagram рекламу сумок «сумнівної якості». На це звернули увагу шанувальники артистки. Анастасія похвалилася новим стилем і розповіла читачам, де вона купує сумки.

"Як же я люблю красу і приємності! В ​​цей сонячний день до мене приїхали сумочки. Ми з Арішею вже кілька років замовляємо сумочки, калачі, рюкзачки саме в цій компанії. Так. Вони не дорогі. Але я не прихильник дорогущих сумок і їх кількості", - написала Волочкова під фото.

Однак дописувачі вивчили асортимент зазначеного інтернет-магазину і заявили, що не личить примі-балерині створювати рекламу сумок китайського виробництва. Також шанувальники висміяли Волочкову за слово "калачі" замість клатчі.

al.iona8957 Чудо в пір'ї
himera09111975 А коли до вас пристойне взуття приїде?
ekaterinai Ох да ...... Смішно дивитися на все це: картонний будинок, тарантайці вже років 15, але в кожному пості «мильна бульбашка» про якісь дорогі речі - і тут раптом: «я не женуся за дорожнечею»!. Коня обміняйте на нормальний одяг, салони (якщо зможуть відмити і відчистити)
marinkafeoktistova Калачі особливо шикарні там напевно

 

Читайте АСН в Google News