Москва відмовилася дати Севастополю три мільярди

06.10.2018, 13:40

В окупованому Севастополі буде заморожено будівництво ряду важливих об'єктів через відсутність фінансування. Це багатостраждальна Лікарня швидкої допомоги, інфекційна лікарня, кілька причалів. А по інших міських об'єктах фінансування буде зменшено. У переліку благоустрій території біля монастиря на Фіоленті, реконструкція і будівництво теплотрас і кільцевого газопроводу. Про це в ході засідання сесії законодавчих зборів Севастополя повідомила так звана «глава» Контрольно-рахункової палати Юлія Кокарєва.

За її словами, на початку вересня між «владою» Севастополя і Мінекономрозвитку Росії було укладено низку додаткових угод про скорочення фінансування федеральної цільової програми. Місто в цьому році недоотримає 3 мільярди рублів. З плану виконання ФЦП повністю виключено будівництво берегозахисних дамб на річці Чорній, реконструкція пасажирських пірсів і причалів, будівництво лікарні швидкої допомоги і інфекційної лікарні.

Також зменшено фінансування на кільцевій газопровід ГРС-1, будівництво захисних дамб на річках Бельбек і Кача, перевантажувального комплексу в Малому Інкермані, поромного пірсу №11, благоустрій території біля монастиря Святого Георгія на Фіоленті, проектування і будівництво КОС «Південні», реконструкція теплових мереж і котелень в Камишовій бухті, будівництво і реконструкцію доріг в Камишовій бухті.

Читайте АСН в Google News