Рейтинг ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку

19.11.2021, 07:32

Ці чоловіки можуть бути найкращими, але пам'ятайте, любов - набагато більш сильна, ніж будь-які гороскопи. І все ж - хто ці красені?

3 місце - Козеріг
Почесне третє місце дістається Козерогу - чоловікові, за якого неодмінно потрібно вийти заміж, якщо пощастило з ним зустрітися. Правда для початку доведеться загризти десяток-другий конкуренток, тому що Козерог - це просто ходячий набір чоловічих переваг: розумний, гарний собою, чесний, чарівний і добрий, і, що найголовніше, Козеріг збереже всі ці якості до глибокої старості, чи не перетворившись на буркотуна і зануду. Недолік у нього тільки один - одружуватися Козеріг категорично не хоче. Взагалі ніколи. Але якщо вже він це зробив, вважай, у тебе тепер є особистий супергерой. Людина-Стабільність.

2 місце - Лев
Чоловік - покровитель. Такий папік. Одружуються Леви виключно на рідкісних красунь - або на жінках, яким вдається переконати Льва в тому, що вони рідкісні красуні (це неважко). Опікується дружину, як дитину, балує подарунками, носить на руках і водить за ручку туди, куди їй чомусь іти не хочеться. Вийти заміж за Льва - це як удочерити, тільки з усіма булочками, покладеними законній дружині, і без покарань, покладених неслухняною дочкою. Правда, за це доведеться невпинно Львом захоплюватися. Якщо Льва вчасно не возвеличити - він занепадає, як квітка без води: у нього все опадає, і Орган Доблесті - в першу чергу. Втім, хіба в цьому сімейне щастя, так?

1 місце - Діва
Діставайте носові хустки, дорогі товариші жінки: чоловік-Діва - це втілений містер Дарсі. Розумний, гарний собою і чудово вихований. Добре заробляє, чудово готує, не лякає від пилососа і краще за всіх вирощує немовлят. Чоловік-Діва - це надійний партнер, який ніколи не зрадить, уважний і ніжний коханець і кращий друг, якому не треба нічого пояснювати. А тепер - страшна правда: в силу безмежного внутрішнього благородства Діва завжди одружується на самому безнадійному випадку, тому що: «Ця дура без мене пропаде». Так що шансів у тебе приблизно нуль, якщо ти, звичайно, не втілена Бріджит Джонс.

Читайте АСН в Google News