Роналду загрожує довічне ув'язнення за зґвалтування

05.10.2018, 16:35

Хоча "Ювентус", який заплатив за Кріштіану Роналду 112 мільйонів євро, поки не змінює тип відносини команди до гравця, за збірну Португалії Роналду грати не буде, поки з нього не знімуть звинувачення.

Поліція США веде розслідування факту зґвалтування 9-річної давності. 13 червня 2009 поліцейський департамент Лас-Вегаса отримав повідомлення про сексуальне насильство. Було проведено медичне обстеження. Проводили його в лікарні, куди жертва Кетрін Майорга, вирушила після бурхливої ​​ночі в готелі Palms Casino Resort.

З Роналду вона познайомилася там же, в нічному клубі Rain. Версію того, що сталося далі, Майорга виклала в інтерв'ю журналу Der Spiegel. Коли піднялися в пентхаус, півзахисник перейшов в атаку і згвалтував її в "нетрадиційній формі".

Тепер вчителька початкових класів стверджує, що до сих пір страждає від психотравми і виплачені їй раніше в якості компенсації 375 тисяч доларів біль не заглушили.

У пресу витекли скани опитувальника, складеного юристами Роналду. У ньому футболіст, по суті, визнає, що діяв проти волі Майорги, яка приваблювала клієнтів у нічний клуб. Її колеги по ремеслу зі знаменитого бульвару Стріп діляться особистим досвідом.

"До нас іноді підходять чоловіки, думаючи, що ми пропонуємо щось більше, ніж просто фото, і можуть запросити нас у свої номери, бо їм може здатися, що ми повії. Але ми ніколи не піднімаємося з ними. Багато з нас носять із собою перцевий балончик або шокер якраз на такі випадки. Все залежить від того, як вона себе веде з чоловіком. якщо відразу видно, що ви на одній хвилі, чоловік може відразу зрозуміти цей сигнал. Якщо вони були самі, якщо це її влаштовувало, то це вже зовсім інша історія".

Лас-Вегас називають "містом гріхів", але тутешня Феміда до них не поблажлива. Згідно із законом цього американського штату, Кріштіану Роналду може загрожувати довічне ув'язнення.

Читайте АСН в Google News