Упав і задавив на смерть. У Харкові молода дівчина загинула через товстуна

04.10.2018, 14:54

Харківські правоохоронці почали розслідування за фактом смерті в центрі Харкова 29-річної дівчини, яка отримала травми в результаті падіння на неї чоловіка, який спіткнувся. Сам винуватець трагедії з місця події втік, - пише «Newsroom».

Наталія Іванова йшла по вулицею Пушкінською поруч з Інститутом імені Мечникова. За нею йшов огрядний літній чоловік, який спіткнувся і навалився на дівчину, в результаті чого вони обидва впали. Харків'янка знепритомніла і через кілька хвилин померла. Розтин показав, що нещасна загинула від розриву грудної аорти.

Тепер рідня і поліція шукають винуватця безглуздої загибелі дівчини. На камері, що встановлена ​​в кафе, винуватця не видно, а в аптеці, де він теоретично міг потрапити на запис, нам зі слідчим відмовилися надавати відео.

У відділі комунікації Нацполіції в Харківській області журналістам підтвердили інформацію про передачу справи, але уточнили, що вже відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України («умисне вбивство»). За словами правоохоронців, як тільки матеріали надійдуть у райвідділ, їх опрацюють і відновлять слідчі дії.

Читайте АСН в Google News