"Контакт відбувся давно": російський генерал розповів про спілкування з прибульцями з Нібіру

03.10.2018, 10:05

Російський генерал-лейтенант Олексій Савін протягом п'ятнадцяти років очолював секретний відділ по контактам з прибульцями з позаземних цивілізацій в найзасекреченій частини Росії під номером 10 003. На початку 90-х років, відділу який очолював Савін, була поставлена ​​задача вийти на контакт з інопланетною цивілізацією, пише один з російських ресурсів.

В ході робіт фахівці з'ясували, що найбільш часто польоти НЛО спостерігаються в місцях скупчення військової техніки. Для перевірки гіпотези експеримент провели на військовому полігоні «Володимирівка». І контакт відбувся.

За словами Савіна, В 1990-х на полігоні «Володимирівка» стався контакт з мешканцями Планети Х, який розповів людині про свій світоустрій і передбачив апокаліпсис Землі.

Генштаб поставив Савіну завдання зібрати дослідницьку групу, що складається з військових, вчених і жінок. Саме представницям прекрасної статі вдавалося найбільш ефективно пробуджувати в собі паранормальні здібності, виходячи на зв'язок з інопланетянами. Примітно, що особлива методика контакту з ануннаками Нібіру не мала на увазі використання психотропних препаратів, а до роботи допускалися лише «піддослідні» з мінімальним ризиком галюцинацій.

Зробивши кілька невдалих спроб, військові РФ все ж змогли зв'язатися з прибульцями Планети Х. Деяким членам дослідницької групи навіть вдалося побувати на космічному кораблі представників інопланетної раси.

Гуманоїди розповіли людині про свій світоустрій, систему влади і охорону здоров'я, але навідріз відмовилися розмовляти про військової промисловості, розповів Савін.

«Люди — головне зло у Всесвіті. Через ядерну зброю рано чи пізно на Землі настане "кінець світу", що загрожує катастрофічними наслідками для далекого космосу», — попередили прибульці з Нібіру, ​​розповідають "Факты".

Також інопланетяни розповіли, скільки гостей з Планети Х на початку 1990-х проживали на Землі. Виявляється, близько 20 тисяч гуманоїдів затесалися серед людей, в числі яких не тільки жителі Нібіру. У Всесвіті є безліч планет, що кишать життям, які прагнуть забезпечити її цілісність, і лише земляни абсолютно не дорожать своїм «домом», говорив генерал-лейтенант у відставці.

За словами Савіна, інопланетяни не хочуть знищувати Землю, так як від міжпланетної війни постраждає не тільки Сонячна система. Саме тому людина була і залишається головною загрозою для цілісності Блакитного кулі.

Читайте АСН в Google News