Речі, які відштовхують багатство

27.09.2022, 20:16

Згідно давньоіндійської філософії Васту, є деякі речі, які, якщо тримати їх в будинку, можуть сприяти погіршенню ваших фінансів і навіть привести до бідності.

Ось те, що ви повинні прибрати зі свого будинку, якщо хочете привернути багатство, процвітання і успіх:

1. Голубине гніздо

Кажуть, що наявність гнізда голуба в будинку призводить до нестабільності і злиднів в домі. Якщо у вас в будинку голуб несподівано звив гніздо, подумайте про те, щоб перемістити його в інше місце.

2. Осиное гніздо

Осине гніздо не тільки небезпечно для здоров'я, а й залучає в дім невдачу і бідність. Зверніться по допомогу до пасічника, щоб прибрати гніздо зі свого будинку.

3. Павутина

Павутина в будинку є провісником поганих подій і нещасть у вашому житті – негайно видаліть все павутини і збережіть своє житло якомога чистішим.

4. Розбиті дзеркала

На думку послідовників Васту, розбиті дзеркала не тільки приносять бідність, вони також можуть залучати негативну енергію в ваше життя.
Тому, щоб уникнути бідності та інших куди більш серйозних нещасть, обов'язково викиньте всі розбиті дзеркала з дому.

5. Кажани

Вважається, що кажани є переносниками різних захворювань, а також провісниками нещасних випадків, злиднів або навіть смерті.
Якщо ви живете в зоні, де є кажани, обов'язково закривайте всі вікна і двері після заходу сонця, щоб непрохані гості не залітали в ваше житло, провокуючи тим самим, хвороби і накликаючи лиха і нещастя.

6. Вм'ятина на стінах

Якщо у вас в будинку на стінах є якісь вм'ятини або пошкодження, негайно відремонтуйте стіни і позбудьтеся від вм'ятин.
Виявляється, такі пошкодження стін не тільки ріжуть око, створюючи не цілком гарне видовище, але також притягують невезіння і бідність.

7. Кран, що тече

Кран, що тече – це не тільки не вигідно з точки зору оплати комунальних послуг, але ще й небезпечно для вашого будинку.
Адже витік стосується не тільки води, але і є ознакою того, що з дому витікає позитивна енергія.
Обов'язково переконайтеся в тому, що кран в будинку не тече. А якщо ви помітите це, негайно усуньте неполадки.

8. Тераса з мотлохом

Часто наша заміська тераса стає місцем для звалища старих меблів або сміття. Однак, це не зовсім добре з точки зору енергетичного балансу. Порада: якщо ви бачите, що ваша тераса перетворюється в складське приміщення або сміттєвий бак, негайно очистіть все від мотлоху і сміття. Брудна тераса є живильним середовищем для негативної енергетики та притягнення бідності.

9. Старі зів'ялі квіти

Не варто залишати засохлі квіти в житловому приміщенні. Подбайте про те, щоб в будинку стояли свіжі квіти або ж не було ніяких. Переконайтеся в тому, щоб ніде не було засохлих рослин. Зів'ялі квіти у вашому будинку можуть притягувати бідність.

10. Сухе листя

Крім того, не варто зберігати вдома і сухе листя. Регулярно обрізайте кімнатні рослини і викидайте все сухе листя. Якщо ви цього не робитимете, відмерлі листя залучать негатив в ваш будинок, а також притягнуть фінансове неблагополуччя і навіть, можливо, серйозну кризу.

Читайте АСН в Google News