Росія і ще шість країн СНД почали військові навчання

27.09.2018, 12:46

Авіація Росії, Вірменії, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Таджикистану і Узбекистану почала тренування протиповітряної оборон за участю більше 100 літаків -Су-27, МіГ-29, МіГ-31, Як-130, Су-24, Су-34, Су- 25, Ту-22, Ту 160, Ту-95, Ка-27, Мі-8.

Російська преса повідомляє, що керівництво спільними навчаннями взяли на себе російські Повітряно-космічні сили. За легендою, авіація і ППО відпрацьовують дії при порушенні повітряними суднами кордонів країн - учасниць СНД. Також, за однією з легенд, буде відпрацьовуватися план при викраденні літаків.

Відзначається, що в 8.00 за московським часом до відпрацювання завдань приступили понад 130 командних пунктів і пунктів управління.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що нова база Військово-морських сил України на Азовському морі, яку вже почали формувати і закінчать до нового року, серед пріоритетних завдань буде протидіяти російському мінному тероризму в морі. Як розповів заступник начальника штабу командування ВМС Збройних сил України з євроінтеграції Андрій Риженко, судна українських прикордонників вже не раз страждали через російські  міни.

Читайте АСН в Google News