Новий кліп Орбакайте викликав у прихильників огиду

22.09.2018, 15:31

Дочку Алли Пугачової звинуватили в епатажі, більшості шанувальників її новий кліп «П'яна вишня» категорично не сподобався, вони заявили, що співачка взяла поганий приклад з колишнього вітчима Філіпа Кіркорова. Не дивно - текст до пісні написав Антон Пустовий, який раніше прославився в тандемі з Філіпом Кіркоровим. «Колір настрою синій» зроблений також з його допомогою.

З 20 вересня шанувальники бурхливо засуджують Орбакайте, кліп якої вони не можуть сприйматися інакше як пропаганду пияцтва.

sukasukin77 я не зрозумію, рейтинг чи падає у народних, що вони всю цю безталанну шелупонь в свої кліпи тягнуть і співають з ними, то Бузова з Кіркоровим, тепер кристина і бидло Самбурська, або поважати себе перестали? скільки дійсно талановитих людей в росії, немає, вибирають це

alec_marfenko все дуже банально і просто, є попит, знайдеться і пропозиція .. мат, до речі, "зайшов" до Росії не через телебачення, а навпаки, він увійшов туди з народу. Іншими словами "на дзеркало нарікати, коли пика крива" Гоголь Н.В. Людям треба культурніше ставати, вчитися контролювати уряд, не дивитися такі передачі, адже ніхто не змушує! Пропаде попит, стане народ культурнішмй, - буде і ТБ відповідне. ТВ, в деякому роді, це дзеркало стану народу.

denisair2001 Я слухав Христину в 2012 році
jannetka.krd "не зайшла" ні пісня, ні кліп. Реально всі косять під одне і теж. Хоч би вже залишалися собою 
andru305 У народі матюкалися завжди-але ніколи не було такої вседозволеності з боку влади допускати подібне до екрану. Про це дуже добре поговорив Шендерович в інтерв'ю на Дощі. І професор Преображенський народ, і кульок з Швондером - народ. Головне кого влада вважає елітою і кого "дозволяє" просувати. Яка еліта такий і народ. І не треба валити: "народу подобається". судячи з комментаріям- частіше не подобається, але ж навалюють-навалюють-навалюють ..

Читайте АСН в Google News