5 звичайних речей, які притягнуть до вас гроші

21.09.2022, 11:30

Енергетика деяких речей здатна прискорювати або блокувати грошові потоки. Якщо ви зазнаєте фінансових труднощів, необхідно звернути увагу на предмети, які зберігаються у вашому домі. Дізнайтеся, які речі здатні залучити в ваш будинок гроші і благополуччя.

Підкова
Наші предки використовували підкову для захисту від пристріту і ворогів, а зараз ви можете використовувати цей предмет в якості грошового магніту. Підкова — це символ щастя і удачі, а значить, для мешканців будинку вона може стати справжнім талісманом. Дуже важливо знати, як правильно розташувати підкову, щоб вона притягувала гроші, а не бідність і невдачі. Вішати її потрібно обов'язково ріжками вгору. В цьому випадку вона буде представляти із себе чашу, яку можна наповнити багатством. У цій же чаші накопичується і грошова енергія, яка притягує фінанси і матеріальне благополуччя. Ні в якому разі не вішайте підкову ріжками вниз, інакше гроші будуть витікати з вашого будинку.

Чаша з медом
З давніх часів вважалося, що мед має сильні енергетичні властивості, завдяки яким здатний притягувати багатство. В першу чергу про це свідчить колір меду: золотистий і жовтий відтінки символізують багатство. Важливий елемент — чаша, в якій зберігається мед. Вона повинна бути зроблена з якісного і бажано дорогого матеріалу, енергетика якого посилить грошові потоки. Якщо ви бажаєте розташувати чашу з медом в центрі обіднього столу, то очистіть простір навколо неї, так як енергетичний вплив інших предметів може послабити енергетику самого меду.

Дзвіночок

Дзвін позбавляє будинок від негативу і тим самим очищає енергетику житла. Також він багато в чому нагадує дзвін монет, а значить, подзвенить дзвіночком, ви моментально притягатимете потоки грошової енергії. Розташувати дзвіночок найкраще в найбільшій кімнаті вашого будинку, де хороша акустика, або біля робочого місця. Дзвонити в дзвіночок потрібно кожен день в будь-який час доби. Кожен раз, слухаючи дзвін, уявляйте, як ви стаєте багатшими, а ваш гаманець наповнюється монетами і купюрами. В цьому випадку ви зможете позбутися від бідності і поліпшити фінансове становище набагато швидше.

Скарбничка
Щоб накопичити потрібну суму, люди зазвичай відкладають гроші на банківський рахунок. Раніше для цих цілей використовували скарбнички. Необов'язково тримати всі свої заощадження в скарбничці: головне, щоб в ній зберігалося хоча б кілька монет. Таким чином вона буде випромінювати енергію грошей і притягувати в дім фінансову удачу. Якщо скарбничка розбилася, не варто сприймати це як поганий знак: в цьому випадку вона звільняє накопичену енергію, а значить, незабаром ваше фінансове становище поліпшиться. Після цього необхідно просто придбати нову скарбничку і знову наповнити її монетами.

Грошове дерево
Толстянку, або грошове дерево, зараз можна побачити в багатьох будинках. Про дивовижні властивості цієї рослини людству відомо з фен-шуй. У Китаї Тослтянка — це символ багатства і удачі, тому дане дерево є незамінною прикрасою житла. Щоб деревце притягувало гроші, необхідно розташувати його в грошовій зоні вашого будинку. Згідно з фен-шуй, це південний схід. Для початку очистіть цю зону від старих і зламаних речей, які є магнітом для негативної енергії. Зробивши прибирання і встановивши дерево, ви можете прикрасити його купюрами, щоб посилити потоки грошової енергії. Не забувайте доглядати за деревом і обов'язково очищайте листочки від пилу, інакше рослина буде притягувати негатив. В цьому випадку фінансових проблем вам не уникнути.

Читайте АСН в Google News