Експертиза підтвердила: атовцю з Бердичева інкримінували зґвалтування 8-місячної дочки

18.09.2018, 10:14

27-річному жителю Житомирщини додатково інкримінували провину за ч. 3 ст. 153 КК України. Таке рішення було прийнято слідством після отримання результатів експертиз техніки, яка була вилучена за місцем проживання зловмисника. Нагадаємо, в липні 2018 року кіберполіція затримала чоловіка, який використовував свою 8-місячну доньку для створення порно.

На комп'ютері і телефоні зловмисника виявлено велику кількість фото- та відео файлів, які підтверджують його насильницькі дії щодо малолітньої дочки.

Зараз чоловікові оголошено про підозру за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) і ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Спецзагін КОРД в Житомирській області провів у квартирі збоченця, який знімав порно з 11-місячною донькою, обшук. На електронних носіях інформації, які належать затриманому, поліцейські виявили фото із зображеннями порнографічного характеру за участю малолітньої дівчинки. Інформація про збоченця надійшла від австралійських колег: в мережі були виявлені матеріали порнографічного характеру за участю дитини, якій на вигляд менше року. Мати на відео впізнала свою дитину.

Читайте АСН в Google News