"Туристам" не повірили: США введуть нові санкції проти Росії за Скрипалів

13.09.2018, 21:02

США введуть в дію ще більш жорсткий пакет санкцій проти Росії за отруєння шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері. Як розповіла помічник держсекретаря Маніша Сінгх на слуханнях у Палаті представників, США давали шанс Росії уникнути покарання, якщо вона надасть докази непричетності до отруєння, чого не було зроблено.

Санкції будуть введені в листопаді і можуть включати такі пункти як заборону на польоти "Аерофлоту" в США, імпорт з Росії, поставки в цю країну товарів подвійного призначення.

Перший пакет американських санкцій проти Росії введуть в серпні цього року. Вони включають заборону будь-якої допомоги Росії, продаж цій країні зброї і надання їй кредитів.

Нагадаємо, сьогодні знайдені британською розвідкою отруйники Скрипалів - Олександр Петров і Руслан Бошіров, дали інтерв'ю головному редактору пропагандистського російського телеканалу RT Маргариті Симоньян.

Вони стверджують, що приїхали в Англію на один день. А щоб "відірватися за порадою друзів", поїхали в Солсбері - подивитися "знаменитий Солсберійський собор з 123-метровим шпилем". Пізніше Британія назвала їх інтерв'ю брехливим.

Читайте АСН в Google News