4 місяці відпочинку на яхті закінчилися для моделі моторошною смертю

03.09.2018, 12:27

20-річна австралійська модель, зірка Інстаграма Шинейд Макнамара померла за дивних обставин на яхті Mayan Queen IV 87-річного мексиканського магната Альберто Байлерса. На яхті дівчина провела останні чотири місяці до своєї раптової смерті 31 серпня. За деякий час до смерті вона написала в соцмережу дивний пост зі словами: "... заберіть мене звідси в той час, коли найбільшою турботою було - не проломити собі череп", очевидно, маючи на увазі качку на яхті у відкритому морі.

Розкішна яхта вартістю в 140 млн доларів і довжиною 92 метри належить чоловікові, статок якого оцінюється в 11 мільярдів доларів.

Як повідомляють ЗМІ, Байлерс покинув яхту, яка зробила зупинку біля острова Кефалонія, дівчина залишилася на борту разом з екіпажем яхти. 48 годин по тому вона була знайдена без свідомості на кормі яхти. Офіцери з адміністрації порту, члени екіпажу і лікар довгий час намагалися реанімувати дівчину.

Лікарі прийняли рішення відправити її в приватну лікарню в Афінах, але вона померла під час перельоту на вертольоті.

Її тіло, яке помітив рибалка на човні, що пропливав повз, було «обплутане мотузками». Шинейд померла по дорозі в лікарню. Поліцейські вважають, що австралійка наклала на себе руки. Про це свідчать багато ознак.

Хоча остаточні висновки робити ще рано. Поки що не виключається і версія вбивства. Убита горем родина Макнамари хоче вірити в те, що стався нещасний випадок, тому що не бачить причин для самогубства Шинейд.

Читайте АСН в Google News