Орудує маніяк: у Києві знайшли тіла по-звірячому вбитих жінок

31.08.2018, 11:17

Два страшних вбивства жінок відбулися в Оболонському та Дарницькому районах Києва при схожих обставинах. Поліція не повідомляла про ці злочини, а серед місцевих жителів почалася паніка. Перше вбивство сталося в Пуща-Водиці - на кордоні Києва та області. Тіло жінки в лісосмузі між трамвайним кільцем і приватними будинками селища Горенка 20 серпня знайшов місцевий житель.

Жінка була повністю роздягнена, під ногами - шматок мотузки, а на голові - страшні рани.

"Обличчя перетворилося на місиво. Чув, що зламаний ніс, щелепа. Нелюд бив з усієї сили", - розповів місцевий житель на умовах анонімності.

Тіло було присипане листям і гілками, однак не помітити його було неможливо. Буквально за метр проходить стежка, по якій люди ходять на кінцеву зупинку трамвая №12 (Контрактова площа - Пуща-Водиця).

Цією ж стежкою щодня ходила і жертва злочину - вона жила за 50 метрыв від місця, де її згодом убили, пише Обозреватель.

"Ми чули, що відразу ж з'явився підозрюваний, але дивна річ - зараз він перебуває у себе вдома. Теж живе поруч. Може, поліція помилилася?" - розповіла сусідка загиблої.

Жертві вбивці було 62 роки. Кажуть, що раніше вона працювала в Держслужбі охорони. Друге вбивство жінки відбулося в Дарницькому районі Києва - в мікрорайоні Бортничі. Тіло виявили 28 серпня - в лісі недалеко від озера.

Тіло помітив лісник, який робив обхід території. Жінка була прикрита покривалом і гілками, на шиї мотузка. Обличчя страшно знівечене, зламані кістки.

"Запах стояв страшний, а тут ще й за двадцять метрів труп кота лежить. Може, урод і над твариною познущався?" - розповів чоловік.

Коли саме було вбито жінку, поки невідомо - на це питання дадуть відповідь судмедексперти. За попередньою інформацією, жертві злочинця було близько 40 років.

Місцеві жителі кажуть, що за 20 років таких НП, щоб поруч в лісі знаходили вбитих, тут не пам'ятають.

"Дуже страшно, сюди приходимо на риболовлю, погуляти з дітьми і внуками, вигуляти собак. А коли нам сказали, що схожий випадок був у Пуща-Водиці, то відразу думки - може, орудує маніяк? Але чому тоді мовчить поліція, не дай бог він ще когось вб'є!" - поділилася мешканка вул. Лісової.

Читайте АСН в Google News