Співачці Юлії Началовій ампутували груди

24.08.2018, 17:20

Російська співачка Юлія Началова в минулому році перестала приховувати, що страждає від страшної хвороби - подагри. Вона показала пресі понівечені хворобою кисті рук.

Дівчина розповіла, що лікарі довго не могли зрозуміти, що вона хвора. "У моєму віці рідко таким хворіють. Подагра - хвороба королів. Слава богу, що в моєму житті з'явилися хороші фахівці, які змогли мені допомогти", - розповіла артистка в ефірі російського телеканалу сьогодні.

Як виявилося, все було через силіконові груди. Після народження дочки Віри, Началова вирішила, що треба повернути грудям колишню форму і лягла під ніж хірурга. Груди дівчина збільшила з другого до четвертого розміру, і спочатку відчувала себе щасливою.

Лікарі попереджали співачку про можливі несприятливі наслідки, коли вона тільки зважилася на збільшення молочних залоз. В результаті сталося найстрашніше: імпланти не прижилися, почалося зараження крові. Сепсис, в свою чергу, призвів до порушення функції нирок, яка і привела до подагрі.

Подагра - це хвороба суглобів, викликана відкладенням в них солей сечової кислоти. Як наслідок - виникають запалення і больовий синдром.

Началовій довелося ампутувати грудні імплантати. Але після операції жах не скінчився - співачці занесли серйозну інфекцію, рятуючи те, що залишилося від грудей. Її ледве врятували і в останні тижні Началова повернулася до життя.

Дівчина постить знімки з моря, радіючи, що потрапила туди вперше за багато років.

Читайте АСН в Google News