Не давайте шансу ревнощам: Любовний гороскоп на 23 серпня для всіх знаків Зодіаку

22.08.2018, 22:20

У житті Овна на перший план вийде робота, цілі, завзятість вийдуть на перший план і зроблять вас більш серйозними і приземленими. Це буде не найромантичніший день.

Телець в цей період буде більш життєрадісним і веселим, для вас цей день стане дуже приємним в плані любові. Любовний гороскоп на 23 серпня 2018 обіцяє Тельцям хороший день для любові.

Близнюки в цей день будуть переживати не найлегші часи, оскільки всередині вас можуть з'явитися якісь страхи і суперечливі почуття. Але довіра партнеру і розмова з ним по душам допоможе поліпшити ситуацію.

Рак в цей день буде сповнений любові, внутрішньої гармонії і романтичного настрою. Любовний гороскоп на 23 серпня 2018 віщує Ракам хороший день для любові.

Лев в цей період буде зайнятий побутовими питаннями, наведенням порядків або роботою. Ви станете більш серйозними і вимогливими до партнера, але не варто критикувати кохану людину з будь-якого приводу.

Діва в цей день буде більш радісною і пристрасною в стосунках з коханою людиною. Для вас це період свята, веселощів, приємного проведення часу.

Терези в цей день будуть зосереджені на будинку, сім'ї, затишку і комфортній обстановці. У любовних відносинах для вас головними будуть почуття, взаєморозуміння, можливість поговорити по душам.

Скорпіон в цей день буде шукати в своїй другій половинці в першу чергу друга, співрозмовника і розуміючу особистість.

Стрілець в цей день буде більш спокійним, приземленим і практичним в любові. Ви зможете зробити вдалі покупки разом з коханою людиною, зайнятися буденними справами, побутовими питаннями.

Козеріг в цей період буде дуже привабливим і чарівним в очах своєї другої половинки. Але в той же час ви можете стати більш уразливими і образливими, тому не варто давати своїм емоціям взяти над собою верх.

Водолій в цей день буде більш потайним і емоційним, оскільки всередині вас може прокинутися ціла буря різних почуттів.

Риби в цей день захочуть поділитися своїми ідеями та натхненням, тому в коханій людині вони будуть шукати в першу чергу друга.

Читайте АСН в Google News