Поліція в підгузках. У Києві п'яний психопат розбив чотири авто і йому за це нічого не буде

21.08.2018, 11:40

У Києві 20 серпня водій влаштував масову ДТП на перехресті вулиць Березняківської і Дніпровської набережної, повідомляє dtp.kiev.ua. На величезній швидкості він протаранив кілька припаркованих уздовж дороги автомобілів. Тільки дивом у них нікого не було на момент аварії.

За інформацією очевидців, у BMW була група молодих людей. Відразу після аварії водій вискочив з авто і погрожував усім травматичним пістолетом. Перед поліцейськими водій машини поводився зухвало, заявляючи, що він "нікому нічого не винен" і відмовився проходити огляд на стан сп'яніння, заявивши, що за кермом був не він.

"Приїхав автомобіль з номерами 7777, швидко забрали всі особисті речі з BMW. Патрульні під час своїх тривалих розглядів заарештували кілька очевидців. Одного за те, що він торкнувся патрульної машини, другого - за образи в бік представника Нацполіції. Все тривало близько двох годин. зібралося більше сотні людей, які вимагали огляду на алкоголь. Кілька разів виникла бійка між патрульними і громадянами", - йдеться в повідомленні.

Точно відомо, що в аварії ніхто не постраждав. Однак після всіх маніпуляцій поліція так і не змогла з'ясувати, хто був за кермом BMW. Зате заарештувала кількох обурених бездіяльністю поліції свідків аварії.

Читайте АСН в Google News