51-річна Тетяна Овсієнко збирається народити дитину від другого чоловіка

18.08.2018, 23:30

Російська співачка Тетяна Овсієнко хоче народити дитину. 51-річна артистка може як звернутися за допомогою до сурогатної матері, так і завагітніти сама, пишуть Dni.Ru з посиланням на свої "джерела" - російську знахарку Саону. Та розповіла, що з першим чоловіком у співачки не було гармонії, глибокої любові.

Карти показують, що цим чоловіком вона знаходиться у відносинах давно. Більше того, у співачки є думки народити від нього дитину. "Якщо Тетяна докладе до цього зусиль - наприклад, звернеться за допомогою лікарів за кордоном, то у неї все вийде. І якщо вагітність трапиться, то пара навряд чи буде її афішувати. Народжувати Тетяна хотіла б кордоном. Найближчим часом вона поставить чітку мету і буде вирішувати це питання", - пояснила ворожка.

Нагадаємо, Овсієнко була заміжня за продюсером Володимиром Дубовицьким. Розлучилася з ним і останні дев'ять років живе з бізнесменом Олександром Меркуловим.

Він три рази кликав Тетяну заміж, але через поганий досвід співачка йому відмовила. "З Сашею про спільних дітей думаємо. Олександр пропонує сурогатну матір", - зізналася вона. "Хлопчик чи дівчинка, неважливо. Кого Бог дасть. Хоч трьох!" - заявила раніше співачка.

Читайте АСН в Google News