5 ознак по справжньому злої, диявольської душі

16.08.2021, 21:15

Ми не можемо собі уявити, що хтось обманює нас або заподіює нам біль без докорів сумління. Ми не можемо уявити, що хтось бреше і придумує історії, щоб зіпсувати чиюсь репутацію або щось ще, і яка фактична причина всього цього? Заподіяти біль і руйнування (емоційні, фізичні, матеріальні...) людині. На жаль, ми всі знаємо, що ці люди дійсно існують.

Наступні ознаки означають, що ви, мабуть, маєте справу з диявольськи злими людьми. Якщо ви, дійсно, знаєте людей з такою поведінкою, ми наполегливо рекомендуємо вам триматися подалі від них.

Люди зі злою душею є експертами в створенні плутанини, хаосу і конфліктів. Вoни:
- підтасовують факти,
- вводять в оману,
- брешуть,
- уникають відповідальності,
- заперечують реальність,
- складають якісь історії, розповіді.

Люди зі злою душею є експертами по обману людей за допомогою приємних слів.

Але якщо ви подивитеся на їхнє життя або наступні слова, ви зрозумієте, що такі люди ніколи не змінюються і що вони ніколи «не інвестують» в зростання або розвиток. Їхнє життя — всього лише ілюзія, і вони «харчуються» стражданнями інших людей!

Люди зі злою душею завжди хочуть мати контроль над іншими, а їх авторитет — це їх власне его
Вони відкидають зворотний зв'язок, реальну підзвітність і складають свої власні правила життя, і насправді не звертають уваги на моральні норми і цінності.

Люди зі злою душею грають на симпатії хороших людей і намагаються ввести їх в оману
Здається, це так: вони вимагають милосердя, але самі його не дають. Вони вимагають тепла, прощення і близькості від тих, кого вони змусили страждати, без співчуття до їхнього болю, без реального наміру відшкодувати збиток або повернути втрачену довіру.

Люди зі злою душею не мають совісті і не знають значення слова  каяття
Вони навіть не борються зі своїми гріхами або злістю, вони насправді насолоджуються усім цим — і весь цей час вони маскуються як благородні люди.

Читайте АСН в Google News