Щоб притягувати гроші, як магніт робіть 3 простих вправи

16.08.2021, 07:30

Багато хто знає, що гроші — це здебільшого потік енергії, ніж матеріальна субстанція. Тому, цим потоком потрібно вчитися управляти. Допоможе це зробити парочка дієвих вправ.

Вправа №1. Дякуйте Всесвіту за те, що вже маєте зараз, це допоможе Вам жити в світі достатку. Знайте, якщо Ви фокусуєте свої думки і увагу на тому, що у Вас багато, благ навколо буде ще більше. А якщо мислити про дефіцит і те, чого Вам в житті бракує, то і будете в житті отримувати брак всього.

Вправа полягає в тому, щоб кожен вечір перед сном дякувати Творцю за всі ті блага, якими він вже Вас обдарував. Порахуйте в думках все прекрасні речі, якими Ви оточені, відчувайте подяку.

Вправа №2. Долаємо страх. Саме наші фобії припиняють повноцінний фінансовий потік в наші кишені і банківські рахунки. Хтось боїться гроші втратити, і втрачає їх, інший боїться стати багатим, адже вважає, що за багатство потрібно платити, і платить... Страхи у всіх різні, але саме вони перешкоджають достатку.

Для початку розберіть свої страхи і негативні установки з приводу грошей і заможного життя. Якщо у Вас хороший приплив грошей, то не забувайте дякувати за нього. У тому випадку якщо у Вас занепад в прибутку, то уявляйте вже наявні фінансові придбання.

Вправа №3. Поговоріть з собою на чистоту. У вільний час сядьте за стіл і зізнайтеся собі чесно, що у фінансовій сфері йде не так, що б Ви хотіли поліпшити, над чим попрацювати.

На чистому аркуші паперу позначте всі свої активи і пасиви, тобто прибуток і щомісячні витрати. Якщо Вам захотілося поспілкуватися, то поділіться з близьким про своє становище, отримайте підтримку від іншої людини. Щоб прийти куди бажаєте, потрібно спочатку зрозуміти, де Ви перебуваєте. Джерело.

Читайте АСН в Google News