Скандал у Києві: у парку КПІ Київзеленбуд спиляв столітні дерева

15.08.2018, 11:06

Біля першого корпусу Київського політехнічного університету імені Ігоря Сікорського спиляли кілька легендарних дерев, найстарішому з яких було 100 років, пише Хмарочос.

У Київзеленбуді надали акти, згідно з якими рослини були в аварійному стані. Під спіл в парку пішли 13 дерев і ще одне підлягає санітарній обробці. Більшість дерев Київзеленбуд назвав трухляві або такими, які ростуть під аварійним кутом. Так виглядав парк до Київзеленбуду.

А так - після "лікувальних процедур".

Причому Київзеленбуд не пошкодував навіть історичну 100 річну ялину і вербу, багатьом з яких було 60-70 років. Примітно, що і час для зачистки вибрали вдалий - коли студенти роз'їхалися на канікули і розбиратися в ситуації було нікому.

Як відомо, Київзеленбуд часто використовують для незаконної зачистки території від зелених насаджень. Так що у дворі інституту можна очікувати початку нового будівництва.

Раніше ASN розповідала, як той же Київзеленбуд до закінчення судових розглядів спиляв цілий парк у киян під вікнами.  В результаті суд визнав їхні дії незаконними.

Читайте АСН в Google News