Шукайте любов: 14 серпня 2018 — 4 місячний день роду і сім'ї

14.08.2018, 08:05

14 серпня 2018 року день зв'язку з Родом і сім'ї — 4 місячний день. Триває період молодого Місяця, Місяць знаходиться в знаку Терези. Це період пошуку гармонії, любові, побачень, балансу в житті.

14 серпня 2018 — 4 місячний день
Символ дня: Древо Пізнання

Закладка думок: Я роблю правильний вибір, прислухаючись до свого серця. Я подумки звертаюся до своїх предків, і вони дають мені підтримку і благословення.

4 місячний день — з 14 серпня 8:46 по 15 серпня 10:09

Молодий Місяць у Терезах, 1 фаза Місяця, видимість Місяця 12%

4 місячний день — це день вибору між добром і злом. Сьогодні кожна ситуація дається нам для того, щоб ми зробили вибір, і тому потрібно бути уважними, обдумувати кожен свій крок. Сьогоднішні вчинки, так само як і вчинки попередніх місячних днів, впливають на майбутню картину місяця за місячним календарем.

В 4 місячну добу загострюється інтуїція і сила мислення. Важливо згадати про своє коріння і звернутися до предків за допомогою, щоб вони підказали правильний шлях. 4 день Місяця пов'язаний з Родом, а його символом є Древо Пізнання.

Потрібно продовжувати рухатися в напрямку своїх цілей, а цей день більше присвятити роздумам і роботі з інформацією. 4 місячний день — скоріше повільний і пасивний період, призначений для відпочинку після активної попередньої місячної доби. Сьогодні, продовжуючи рухатися за наміченим планом, можна побачити перші результати своєї праці і проаналізувати правильність обраного шляху.

Якщо ваші дії узгоджені з серцем, то вам буде легко влитися в ритми Всесвіту. 4 місячна доба — час відпочинку, інформації та сім'ї. Вона не призначена для соціальної активності або подорожей. Проведіть цей день в гармонії і спокої.

Рекомендується більше працювати з інформацією, зберігати внутрішній спокій, намагатися забезпечити собі в цей день гармонію і тишу.
Присвятіть цей період сім'ї та родичам.

Їжа: більш важлива сьогодні не як така їжа, а атмосфера під час вечері. Найкраще, якщо це буде маленьке, але святкове сімейне застілля.

Стрижка та фарбування волосся 14 серпня 2018

Стрижка в четверту місячну доба несприятлива. Вона може підірвати імунітет, нагнати непотрібних страхів і смутку. Особливо вразливі після стрижки в цей день органи дихання.

Значення снів з 13 на 14 серпня 2018
Сни сьогодні попереджають про небезпеки і допомагають визначити, якого роду захист вам потрібен. Дуже хороші сни — це ті, де є багато зеленої природи, дерев, розповідає Луна.

Читайте АСН в Google News