Стівен Сігал, що переселився в Росію підозрюється в сексуальному насильстві

10.08.2018, 09:33

Прокуратура Лос-Анджелеса активно почала перевірку нових звинувачень в сексуальних домаганнях, висунутих проти голлівудського актора. Відомо, що як мінімум десять жінок звинуватили актора в домаганнях, подали заяву в поліцію - дві.

"Три окремі справи щодо сексуального насильства, пов'язані з Ентоні Андерсоном, Стівеном Сігалом та Харві Вайнштейн, були передані в окружну прокуратуру Лос-Анджелеса", - заявили в окружній прокуратурі Лос-Анджелеса пише The Hollywood Reporter.

Сігала звинувачують в сексуальних домаганнях і агресії проти кількох жінок, в тому числі - актриси Дженні Маккарті, журналіста Лізи Герреро, моделі і актриси Порсії дель Россі і продюсера Джуліанни Маргюлі.

Нагадаємо, два роки тому Сігал переселився в Росію. 3 листопада 2016 року указом Путіна Сігал отримав російське громадянство. 25 листопада 2016 року Путін особисто вручив Сігалу паспорт громадянина Росії. Днями актора призначили спеціальним представником МЗС РФ з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків і загального культурно-історичної спадщини.

Читайте АСН в Google News