У США в пустелі знайшли 11 напівживих дітей. Що вони там робили

09.08.2018, 15:50

Дітей, яких кілька днів тому виснаженими знайшли в бараці посеред пустелі в США, готували до здійснення терактів. Про це повідомляє ВВС з посиланням на американську поліцію.

Разом з 11 дітьми в пустелі було 5 дорослих: двоє озброєних чоловіків і три жінки, які, як виявилося згодом, були матерями деяких із дітей. Всі вони були заарештовані за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми.

Дітей готували до здійснення терактів в американських школах. CNN повідомляє, що в матеріалах справи є документ, який застерігає суд від звільнення чоловіків під заставу. Там ідеться про те, що з великою ймовірністю вони підуть на нові злочини, про що свідчать їхні плани влаштувати стрілянину в одній з американських шкіл.

На території табору в пустелі також знайшли останки дитячого тіла. Імовірно, це 3-річний хлопчик на ім'я Абдулла-Гані, про викрадення якого мати повідомляла раніше поліції. За її словами, її чоловік - тренер цього табору, ще в грудні 2017 року забрав їхню дитину з дому в штаті Джорджія.

За словами матері хлопчика, він страждав від судом, а Вахадж нібито вірив, що впоратися з ними можна, зробивши обряд вигнання бісів.

Читайте АСН в Google News