Колишня "татушка" Волкова змінилася до невпізнання і втретє вийшла заміж

09.08.2018, 14:04

Юлія Волкова - чорнява солістка популярного в 90-х дуету «Тату» виклала в Інстаграм фотографію, на якій вона зображена в довгій білій сукні з букетом червоних троянд.

Волкова не стала вдаватися в подробиці, лише написала про те, що вона дуже щаслива і поставила хештеги «любов», «сім'я», «назавжди».

«08.08.2018. Тепер я точно знаю, що мрії збуваються! Спасибі, Боженька за все», - написала Юлія в «Інстаграмі».

Поки невідомо, де пройшло торжество, і хто на ньому був присутній. Представники артистки не дають коментарів з цього приводу. Сама Юлія теж інтригує шанувальників. "Мої хороші! Як багато я сьогодні прочитала приємностей, ваших переживань, поздоровлень. Багато хто мучиться і ставить різні запитання: Вона заміж вийшла? За кого? Де? Давайте, я раз і назавжди все вам поясню: я щаслива. Моя сім'я - це моє особисте, і так буде завжди. Живіть, мрійте, насолоджуйтеся кожним днем, вірте в дива, бережіть своїх близьких, радійте за інших», - трохи пізніше написала артистка у мікроблозі.

Зараз Волкова виховує двох дітей, народжених від різних чоловіків. Першу дитину - дочку вона народила ще в 19 років. У 2006 році в пресі з'явилася інформація про те, що Волкова виходить заміж за Влада Топалова, проте ця новина не підтвердилася.

Другий раз заміж Волкова вийшла за сина генерального директора компанії «Мосстроймеханизация-5» - 19-річного Парвіза Ясинова. Заради нього вона навіть прийняла іслам. У 2007-му у пари народився син. Через три роки подружжя розлучилося.

Читайте АСН в Google News