Кінець близький, він майже не встає: сестра Сенцова розповіла про здоров'я брата

08.08.2018, 17:05

Засуджений в РФ український режисер Олег Сенцов почувається погано і майже не встає з ліжка. Про це повідомила сестра Сенцова Наталія Каплан у себе в Facebook. "Все не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає", - розповіла вона.

За її словами, брат відчуває близький кінець, однак "це не про звільнення". Також він запитав у сестри, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, так як він живе в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається. Так, Сенцову, за його визнанням, не передають ніяких листів.

Крім того, Н. Каплан повідомила, що її брат відмовився від переведення до цивільної лікарні ближче до місця прописки - на цьому наполягав ЄСПЛ. "Каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він вже потрапляв в реанімацію, над ним знущаються ще більше, ніж в тюремній", - повідомила Каплан.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов, незаконно засуджений і ув'язнений у російській колонії, страждає від значного погіршення здоров'я. Зокрема, у Сенцова значно впали показники гемоглобіну, почалася анемія. Про це повідомляє Громадське, з посиланням на адвоката Сенцова - Дмитра Дінзе.

Читайте АСН в Google News