Кремль буде втручатися у вибори-2019: Порошенко доручив скликати РНБО

07.08.2018, 11:54

Президент Петро Порошенко доручив Раді національної безпеки і оборони (РНБО) провести засідання з питання протидії втручання у вибори. Про це він повідомив в Facebook.

"Домовилися з лідерами ЄС та США тісно координувати наші зусилля і взаємодіяти на всіх рівнях. Доручаю Раді національної безпеки і оборони України передбачити окреме засідання з протидії втручання у вибори", - написав президент.

За його словами, в наступному році Україну чекають важливі вибори, які, на переконання не тільки українських, але всіх західних лідерів, стануть об'єктом втручання з боку Кремля. Як підкреслив глава держави, російська влада має намір таким чином "зламати небезпечну для агресора європейську єдність і солідарність з Україною, внести розкол в трансатлантичний альянс і підтримати популістські, націоналістичні і євроскептичні політичні сили".

При цьому П. Порошенко наголосив на важливості єдиного фронту з міжнародними партнерами у протидії гібридним викликам об'єктивного волевиявлення українських громадян. Нагадаємо, президент України Петро Порошенко хоче контролювати три чверті Центральної виборчої комісії (ЦВК) і говорить про "чесні" вибори. Таку думку висловив народний депутат (фракція "Батьківщина") Сергій Соболєв,

Читайте АСН в Google News